TESNY DIESNTEN BV

Tesny is een toonaangevende organisatie op het gebied van specialistische reiniging. Deze positie heeft Tesny bereikt door met een hoge servicegraad de gewenste prestaties te leveren bij onze klanten. Wat ons daarbij onderscheidt is onze pragmatische aanpak waarbij strategische samenwerking, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan. Kortom, u kunt er als opdrachtgever zeker van zijn dat u met Tesny in zee gaat met de beste aanbieder als het gaat om kwaliteit en specialistische dienstverlening in Nederland!
Elke opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een eenvoudige dienstverlening of om zeer complexe vraagstukken, Tesny gaat graag de uitdaging aan. Voor ons betekent dit een ambitie die wij met veel plezier en inzet realiseren. Voor u betekent het gewoon weer een zorg minder.

Eenduidige en helder werkinstructie
Betrouwbaar, vakbekwaam en goed getrainde medewerkers
Eén centrale contactpersoon op contractniveau
Toepassing innovatieve en duurzame schoonmaak- en reinigingsmethodieken.

Eenduidige werkinstructie

Eenduidige werkinstructies met een duidelijk beschrijving van wat te doen en waar op te letten maken de uitvoering gemakkelijk en eenvoudig. Binnen de werkinstructies hebben wij ook opgenomen dat de medewerker oog heeft voor de omgeving en verstoringen signaleert of direct verhelpt. Medewerkers met een “facilitair zintuig”.

Betrouwbare, vakbekwame medewerkers

Tesny stelt hoge eisen aan haar medewerkers, wanneer het gaat om betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en deskundigheid. We investeren veel in onze medewerkers door het aanbieden van beroepsopleidingen en trainingen. In het bijzonder voor deze opdracht stellen wij een onberispelijke staat van dienst als uitgangspunt. Opleiding en trainingen worden gevolgd bij de SVS (Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en Diensten).
Buiten deze opleidingen staat training on-the-job bij Tesny centraal.

Tesny Diensten BV is VCA* en NEN 4400-1 gecertificeerd, beschikken wij over het OSB keurmerk en beschikken wij over het OSB Glas en Gevel certificaat. Al onze medewerkers zijn in het bezit van het certificaat Basisveiligheid en of/of VOL-VCA. Uiteraard hebben de meeste van onze medewerkers een jarenlange ervaring op schoonmaaktechnisch gebied. Nieuwe medewerkers worden d.m.v. interne en externe trainingen klaargestoomd tot hele goede vakspecialisten. Tesny Diensten BV garandeert de continuïteit van haar werkzaamheden, zowel in organisatorisch als reinigingstechnisch opzicht en zal daartoe de vereiste aandacht blijven besteden aan een correcte uitvoering.

Heeft u een vraag of vrijblijvende offerte? Neem contact met ons