ONZE DIENSTEN

Het basispakket van Tesny aan diensten bestaat uit de specialistische, periodieke en incidentele reiniging van kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, scholen en instellingen. Denk hierbij in hoofdlijnen aan de onderstaande gebieden:

Glasbewassing

Glasbewassing door Tesny Diensten BV reinigt niet allen het glas maar ook het omringend lijstwerk, randen en richels! We reinigen ramen zowel binnen als buiten, veranda’s, dakkoepels, op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen door gebruikmakende van hoogwerkers en de safesit methode. Om optimale en glanzend streepvrij en schoon glas te halen, gebruiken wij van puur water dat door zeven filters gaat en waarbij zouten, chloor, mineralen en ijzer uit het kraanwater worden gefilterd.

Tesny Diensten BV geeft advies opmaat voor elke opdrachtgevers onder andere bedrijvencomplexen, zorginstellingen, VvE (Vereniging van Eigenaren), Woningcorporaties en instellingen. Onze vakkundige en gecertificeerd glazenwasser laat uw pand graag weer stralen.

Gevelreiniging & Hydrofoberen

Gevelreiniging
Wilt u een nette en schoon gevel voor uw pand? Wees tijdig met reinigen en onderhouden door Tesny Diesten BV. We geven graag advies welke reinigingstechniek er toegepast moet worden, het is afhankelijk van het materiaal van de gevel en de soort vervuiling. Onze ervaren en vakkundig medewerkers gebruiken volgende reinigingstechnieken:

 • Hoge druk
 • Stoom
 • Droogijsstralen
 • Chemisch reinigen

Hydrofoberen
Wilt u uw gevelstenen en dakpannen in langdurig beschermd niet allen tegen het water maar ook geen algen meer op groeien, waarvan heel belangrijk voor de levensduur en de waarde van uw pand? Hydrofoberen is het ultieme oplossing. Meestaal binnen één dag, na 24 uur drogen zie u al het optimale resultaat.

Vloeronderhoud

Tesny Diensten BV met meer dan 20 jaar ervaring, vakkennis en professionele medewerkers zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud in alle soorten vloeren en vloerbedekking. We onderhouden en reinigen onder andere van tapijt, elastische vloerbedekking zoals pvc en linoleum-marmoleum, natuursteen, houten vloer en gietvloer. We maken een reinigingsplan voor elke soort materiaal en type gebruikt, door het juiste methode van vloeronderhoud heeft uw bedrijf representatieve uitstraling.

Mutatiewoningen gereed maken

Tesny Diensten BV heeft een vakkennis en ervaren medewerkers met mutatie woningen voor woningbouwcorporaties en vastgoedeigenaren die woningen verhuren. Om uw huurwoning of bedrijfsruimte weer geschikt maken voor opnieuw verhuurd nadat intensief gebruikt, hebben wij uitgebreide werkzaamheden en doen wij in korte tijd. Bijvoorbeeld; verplaatsing van oude meubels, verwijderen van oud behang, slopen van muren en onderhouden van de tuin.
We regelen niet alleen gered maken van woning mutatie, maar ook het afval verwijderd of vervangen wordt en wordt allemaal netjes gescheiden en in de juiste containers afgevoerd.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dieptereiniging van sanitair of keukens

 

Ontruimingen

Tesny Diensten BV heeft veel ervaring en kennis voor het leeg opleveren van bedrijfspanden, woningen en kantoren. We leveren een leeg en schoon ruimte, waarvan door verschillende reden en oorzaak zoals schade geval, een faillissement, een verhuizing, bedrijfsbeëindiging etc., moet in het korte tijd opgeruimd worden. We willen graag dat u zich geen zorgen maken voor de oplevering, door uw bedrijf/woningruimte ontruimen volgens uw wensen, discrete wijze uit en professionele medewerkers. We werken in de verleden samen met woning coöperatie, vastgoedbedrijven, curatoren, winkel eigenaren, kinderdagverblijven en scholen.

Wietplantage en Hennepkwekerij ontruimen

Een hennepkwekerij in uw woning of bedrijfspand kan veel schade en ellende teweeg brengen. Wilt u graag uw onverhuurbare ruimte of een onveilige bedrijfsruimte of woning zo snel mogelijk weer in nette staat? Schakel Tesny Diensten BV nu in. Met onze jaren lang ervaring, kennis en vakmensen, zorgen wij weer voor een veilige, leefbare bedrijfsruimte of woning. Onze werkzaamheden zijn:

 • Ontmantelen en verwijderen gevaarlijke elektrische bedrading en andere onveilige installaties.
 • Demonteren “zelf gemaakte” en onveilige stellages op een secure wijze zodat verdere schade aan de ruimte uitblijft.
 • Demonteren en verwijderen randapparatuur zoals lampen, afzuigers, koolstoffilters en overige onderdelen van de wietplantage.
 • Bij schade aan wanden, vloeren of plafonds vullen wij gaten en scheuren op.
 • Hersteld overige schade aan uw woning of bedrijfspand door illegale hennepkwekerij.
 • Zorgen voor alle afvoer, afval en eventuele gevaarlijke stoffen.

Reiniging/reconditionering van luchtbehandeling-systemen

Luchtbehandeling-systemen hebben onderhoud nodig, mechanisch, maar ook schoonmaak. Het schoonmaken van luchtbehandeling-systemen is vaak een ondergeschoven kindje, simpelweg omdat het geen zichtbare vervuiling is. Toch is dit een belangrijk aandachtspunt, het luchtbehandeling-systeem kan namelijk een van de belangrijkste bron van ziekte veroorzaak zijn. Denk aan het Sick Building Syndroom.

Binnen de horeca is de keukenafzuiging extreem belangrijk om schoon te houden, dit kan namelijk een risicopunt van brand zijn, verzekeraars eisen ook steeds vaker dat deze minimaal 1 keer per jaar schoongemaakt wordt.
U ontvangt na werkzaamheden van ons dan ook een certificaat van reiniging zodat u deze kan overleggen aan uw verzekeringsmaatschappij.
Ons werk bevind  zich in:

 • Brand en roetschade reiniging en reconditionering
 • Horeca en grootkeukens
 • Utiliteitsbouw
 • Zorginstellingen
 • Woningbouw

Lichte industriële reiniging

Reiniging na incidenten

Onderen andere:

 • Reiniging na brand
 • Reiniging van woningen waar mensen voor langere periode in gelegen hebben na overlijden
 • Reiniging van crime scene
 • Reiniging na andere soort ongelukken
 • Reiniging bij waterschade
 • Ernstig vervuilde woningen/gebouwen

Specialistische reiniging

Nieuwbouw opleveringen
Terrasreiniging
Opruimen van o.a. duivenfecaliën

DESINFECTIE EN/OF ONTGEURING DOOR FOGGEN
PROFESSIONELE DESINFECTIE BESTREIDING.
HELDERE AANPAK, SNEL HET BESTE RESULTAAT!

Onderen andere:

 • Reiniging na brand
 • Reiniging van woningen waar mensen voor langere periode in gelegen hebben na overlijden
 • Reiniging van crime scene
 • Reiniging na andere soort ongelukken
 • Reiniging bij waterschade
 • Ernstig vervuilde woningen/gebouwen

WERKWIJZE

De behandeling bestaat uit het gebruik van een vernevelaar die is ontworpen om het desinfectiemiddel te vernevelen in fijne microndeeltjes. Deze deeltjes blijven in de lucht zweven tot ze langzaam op alle oppervlakken bezinken. Dit zorgt ervoor dat de oppervlakken gedurende een korte periode na de behandeling niet tot minimaal vochtig zijn. Deze korte periode is wanneer het desinfectiemiddel in werking treedt en oppervlakken drogen.

Waar kan het Foggen ingezet worden en door wie

De medewerkers van Tesny zullen met volledige PBM’s de ruimte betreden om deze te gaan behandelen met fogger apparatuur, deze mensen zijn volledig getraind en gecertificeerd.
Deze methode is in te zetten in alle soorten scholen, openbare ruimten, bedrijfsgebouwen, boten, vliegtuigen, enz. Afdekken van inventaris is niet nodig.
Ventilatiekanalen zijn grote verspreiders van virussen, schimmels en bacteriën. Ook deze zijn door middel van foggen goed te behandelen.
Hygiëne is de belangrijkste maatregel om ziekten en andere verschijnselen te voorkomen en/of te bestrijden.

Tesny is in de piek van de corona besmettingen in diverse gebouwen actief geweest met desinfecteren, zoals met name in ziekenhuizen, kantoorgebouwen en openbare ruimtes. Dit tot ieders zijn tevredenheid.

U zult zich beter en veiliger voelen samen met uw collega’s in uw omgeving.

Vanuit deze basis heeft Tesny zich ontwikkeld tot een aanbieder die breed inzetbaar is. Tesny onderscheidt zich op dit gebied mede door met en voor u die dienstverlening te realiseren die naadloos aansluit op uw behoefte. Daarnaast bevinden wij ons beetje bij beetje in de wereld van reiniging na extremen, trauma en/of plaats delict, dit staat nog in de kinderschoenen, maar de uitdaging hierin is enorm.

Heeft u een vraag of vrijblijvende offerte? Neem contact met ons